טיסה למוסקבה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/05/2009 | 17:06 | מאת: אמא מודאגת

שלום ד"ר הבת שלי טסה למוסקבה עם קבוצה של 16 בנות לטורניר ספורטיבי של שבוע. האם לדעתך יש צורך לדחות את הטיסה? האם לדעתך יש צורך לבקש מהם ללכת עם מסיכות במשך הטיסה? או במעברים ?

שלום אמא מודאגת, נכום להיום אין המלצה של משרד הבריאות הישראלי להימנע מטיסות לרוסיה בגלל 'שפעת החזירים', ואין בידי מידע הסותר את המדיניות הזו. אין בידי גם מידע המצדיק הליכה ברחובות רוסיה (או במהלך הטיסה לרוסיה) עם מסכות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות