פטרייה בלשון לבת 5 חודשים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/05/2009 | 15:51 | מאת: מלי

בתי בת 5 חודשים סבלה מפטרייה לבנה על הלשון בתקופת ההנקה, שאותה הצלחתי לנקות עם סודה לשתייה כעבור כמה ימים היא נעלמה. הפסקתי להניק והיא אוכלת מטרנה ועכשיו הופיע כתם על הלשון שמתפשט לא בצבע לבן כמו בפעם הקודמת ללא צבע אבל בהחלט עיגול בולט על הלשון כאילו הניחו משהו על הלשון שהשאיר סימן עגול. הרופא אמר שזאת פטרייה ורשם דקטרין עברו שבועיים ואין שינויי. מה עושים ? אודה לתשובה מהירה אני מודאגת

שלום מלי, המלצתי- לחזור לבדיקת הרופא (שרשם לבתך דקטרין) ולהפנות את השאלה אליו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות