מחלות מעיים (חיידקיות) חוזרות בילד בן 4 - דחוף

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/05/2009 | 22:02 | מאת: תרז

ערב טוב ושבוע טוב בני בן ה-4 סובל משלשולים מאז יום העצמאות בבדיקת צואה התגלה קמבילופקטור. ביוני 2008 - היתה לו סלמונלה באוגוסט 2008 - שיגלה אני ממש מוטרדת מהופעתם של חיידיקים רציניים כאלו פעם אחר פעם. מה עלי לעשות (מעבר לטיפול המקומי כרגע) האם אלו מחלות שכיחות? האם הוא נדבק יתר על המידה? ואם כן האם זה מעיד שמשהו אצלו לא תקין? אולי משהו בהיגינה מסביבו - אז למה רק הוא? אני ממש ממש מוטרדת שזה לא מעיד על בעיה רצינית הרבה יותר, אנא עזרו לי להבין ולפעול תודה רבה תרז

שלום תרז, אני מניח שבנך בן ה- 4 הולך לגן / מעון ילדים, וסביר מאד ששם הוא נדבק בכל החיידקים (השכיחים למדי) המוזכרים בשאלתך. אני מציע לך אפוא לערוך ברור האם עוד ילדים בגן נדבקו בחיידקים אלו (עם הגננת שלו, ו/או עם הורים של ילדים אחרים ההולכים לגן זה), או בסביבה אחרת בה הוא מצוי, לפני חיפוש אחר משהו שאיננו תקין אצלו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות