באמת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/05/2009 | 21:47 | מאת: מירי

האם באמת המצב בניו יורק כל כך מפחיד והאם צריך מסיכות{שלדעתי הן לא אטומות בכלל וזה נורא מצחיק.ועצוב}אני יודעת שבארץ כל דבר מנפחים בתקשורת.האם באמת המצב לא טוב כמו שאומרים? אני מרשה לעצמי ליסוע לניו יורק בגלל ששמעתי מאנשים שהמצב לא כזה קטסטרופלי כמו שאומרים. האם בתור רופא היית נוסע בעצמך? אשמח לתשובה כנה אולי אף אבטל לגמרי את הנסיעה. תודה מראש. תודה רבה.

שלום מירי, אם הייתי צריך היום לנסוע לארה"ב (לצורך עסקים או בילוי) הייתי עושה זאת ללא היסוס. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות