חיסון טבעי לחיזוק הגוף מפני שפעת החזירים?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/05/2009 | 14:14 | מאת: דור

אני טס לארה"ב ביום חמישי הקרוב. התייעצתי עם רוקח שהמליץ לי לקחת תוסף תזונה עם פרופוליס ופטריית השיטקי על מנת לחזק את מערכת החיסון לפני הטיסה (שאני לא יכול לבטל). נתקלתי במוצר כאן: http://www.pharmaguri.co.il/?CategoryID=192&ArticleID=297 ואני מבקש לדעת האם יש אפשרות שחיזוק מערכת החיסון שלי יקטין אפשרות להדבקות בשפעת החזירים הקטלנית? דור

שלום דור, אין בידי כל מידע המוכיח את יעילות המוצר (המוזכר בשאלתך) למניעת הדבקות ב'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות