שלום רב ד"ר הלפרין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/04/2009 | 20:48 | מאת: רונה

ערב טוב וחג שמח וברכה. בן זוגי נמצא כעת במקסיקו כחודש בביקור משפחתי במקסיקוסיטי. הוא שב לישראל כבעוד שבועים. הוא אינו ניתקל בחולים או במחלה עד כה אולם אני חוששת מעיכובים עם שובו, וחושבת כיצד להקל את חזרתו - האם ישנן בדיקות שראוי שיעשה לפני חזרתו לישראל? או ישירות עם יציאתו לשדה התעופה מומלץ שיבדק? האם ניתן שרות כזה בנתב"ג שידוע לך? תודה רבה רונה

שלום רונה, "עוד שבועיים" זה כמעט נצח מבחינת מדיניות ארגון הבריאות הבינלאומי ומשרד הבריאות הישראלי בנוגע ל'שפעת החזירים', וקשה לי לצפות אילו שרותים רפואיים יעמדו לרשות אזרחי ישראל במועד זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות