תשובה דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/04/2009 | 13:04 | מאת: אורית

ד"ר הלפרין שלום רב, אחותי היתה בטיול בברזיל ובדרך חזרה שהתה בארה"ב כמה ימים. היא חזרה אתמול והתחילה להרגיש לא טוב. היא ביקרה אצל הרופא היום וזו איבחנה ללא בדיקות דם ופולשניות שיש לה שפעת רגילה. היא חלשה מנוזלת וכו אבל חום אין לה. הרופאה נתנה לה אנטיביוטיקה ושיחררה הביתה. הבת שלי היתה איהת אתמול (בת 4) וחזרה בבת אחת מאוד מנוזלת אבל גם ללא חום. האם יש לי סיבה לדאגה ? אנא תשובתך בדחיפות. בתודה מראש

שלום אורית, אין ביכולתי לאבחן את מחלתן של אחותך ובתה דרך האינטרנט, אך נזלת ללא חום אינם הסתמנות אופיינית לשפעת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות