אבעבועות רוח

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/04/2009 | 10:59 | מאת: קרן

שלום, אני בשבוע ה-14, אתמול הייתי במחיצת אדם שחולה באבעבועות (לא מתוך רצון), בהיריון הראשון ביצעתי בדיקת דם (09/06) והתוצאות היו: varicella zoster igG חיובי חלש varicella zoster igM שלילי מה עליי לעשות? האם יש חשש לעובר? האם אני מחוסנת? תודה רבה

שלום קרן, אם חלית בילדותך באבעובועות רוח אזי קרוב לוודאי שאת מחוסנת. אם לא חלית (או אינך בטוחה)- מומלץ לך לחזור עוד היום על בדיקת הנוגדנים כנגד הנגיף (IgG) ואם היא שלילית- להתייעץ עם הגניקולוג/ית שלך בקשר לקבלת חיסון פסיבי (VZIG) כנגד המחלה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות