דחוף!! נסיעה לארה"ב

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/04/2009 | 09:49 | מאת: אופטימית

שלום ד"ר הלפרין. אני חולת קרוהן, שלא נוטלת שום תרופה כבר מס' שנים ומצבי תקין לחלוטין. ביום ראשון אני אמורה לטוס לארה"ב עם בני התינוק, ואמורה לשהות בניו יורק ובמיאמי, שאלתי היא, האם כדאי לי לדחות את הנסיעה, או לאור זה שמשרד הבריאות לא הוציא שום איסור על נסיעה, אני יכולה לטוס בלב שקט?!

שלום אופטימית, נכון לרגע זה אין המלצה של משרד הבריאות להימנע מנסיעה לארה"ב, ואין בידי מידע שסותר מדיניות זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות