איך חוזרים ממכסיקו בבטחה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/04/2009 | 23:00 | מאת: גדעון גל

א.ג/נ. הבת שלי והנכד ובעלה גרים במכסיקו ביום שישי האחרון הם טסו בחזרה אחרי חודש ימים בארץ וזאת לפני שנודע על שפעת החזירים ברצוני להחזירם דחוף לארץ ביתי בהיריון ובנה בין שנה וארבע חודשים. מה הדרך הבטוחה ביותר לחזור לארץ האם טיסה זה דבר בטוח או המטוס זה דבר מלוכלך מבחינת הנוסעים. מה המלצתכם הדחופה. ממתין לתשובתכם בהקדם

שלום גדעון, אינני מומחה לתחבורה, אך אם אני הייתי צריך לנסוע ממקסיקו לישראל הייתי עושה זאת בטיסה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות