דוקסילין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/04/2009 | 09:12 | מאת: שי ג

שלום אני מטופל בדוקסילין100 מג 2 ביום הראשון ו 9 ימים של 1 בשל מחלת חום שבועיים ולא מוסברת ברצוני לשאול 1. במידה ומדובר בסטרפטוקוקוס בגרון האם הדוקסילין יעיל נגדו? 2. במידה ויש לי אולי סינוסיטיס - האם הדוקסילין יעיל נגדו? תודה רבה

שלום שי, לדלקת גרון ולסינוסיטיס יש סימפטומים אופייניים, וקשה לי לכלול אותם בהגדרה של "מחלת חום שנמשכת שבועיים ושאיננה מוסברת". בכל מקרה, דוקסיציקלין אינו נחשב לטיפול מקובל במחלות אלו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות