CMVהדבקות משנית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/04/2009 | 22:33 | מאת: בריאות הכי חשוב - חגית ,

בהמשך להתכתבות קודמת קיבלתי תוצאות של סרום החלבון עובדי , האם יש שינוי בדעתך הקודמת? הודעות לבדיקת CMV IgG Avidity מתאריך 17/03/2009 הבדיקה מתאריך 16.9.08 נבדקה התוצאה שהתקבלה : גדול מ-45% Probably past infection :ערכי יחוס : IgG with low avidity: קטן מ-35% IgG with high avidity: גדול מ-45% הודעות לבדיקת CMV IgM מתאריך 17/03/2009 שלילי הדגימה מתאריך2.12.08 והבדיקה הנוכחית נבדקו במקביל באותם תנאים . התוצאה עבור הדגימה הקודמת היא שלילי אודה לך ......

שלום חגית, אינני זוכר את כל פרטי התכתבותנו הקודמת, אך הבדיקות שצרפת אינן מעידות על הדבקה ב- CMV לאחרונה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות