2 שאלות בהודעה אחת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/04/2009 | 21:53 | מאת: לוי

1 שטפתי את הכוס ואשתי בדיוק הכינה סלטים וניתז מים ורוק שלי ישר לסלטים והילדים שלי אכלו מהם,ואח"כ שטפו כלים ולכלכו את הידיים וכשעשו פיפי נגעו באיברי מינם הזכריים והנקביים. 2.לפני כמה ימים יצא לי דם מהמתקן של הסלוטייפ והיום הסלוטייפ נגע במגבת מטבח והילדים שלי ניגבו בה את הפה ואחרי שנגעו בה גם נגעו באיברי מינם הזכרי והנקבי.

25/04/2009 | 04:00 | מאת: לוי

1 שטפתי את הכוס ואשתי בדיוק הכינה סלטים וניתז מים ורוק שלי ישר לסלטים והילדים שלי אכלו מהם,ואח"כ שטפו כלים ולכלכו את הידיים וכשעשו פיפי נגעו באיברי מינם הזכריים והנקביים. 2.לפני כמה ימים יצא לי דם מהמתקן של הסלוטייפ והיום הסלוטייפ נגע במגבת מטבח והילדים שלי ניגבו בה את הפה ואחרי שנגעו בה גם נגעו באיברי מינם הזכרי והנקבי. האם יש משהו בשתי השאלות שבגללו אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום לוי, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך 2 האירועים המתוארים בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות