קונדילומה -וירוס הפפילומה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/04/2009 | 23:55 | מאת: טלי

אני בת 24 וגילו לי קונדילומה אקומינטום היו לי 3 נגעים ואחת גדולה במיוחד בצורת כרובית שגדלה עם הזמן. תוך שבוע מהגילוי נשלחתי להסרה בניתוח (ע"י סכין) ולקיחת ביופסיה באבחנה של שלושת הקטעים נכתב כך: A-2009-1472/1 ? אני בחרדה וקוראת באינטרנט פה וזה מזעזע אין ליבלות האלו תרופה? זה מלווה כל החיים??? כמו כן שאלתי את הרופא שאלות ואמר שאין צורך להילחץ ורק לבוא לבדיקה חוזרת לאחר 3 חודשים .. עברו חודשיים עד כה אבל עדיין הדאגה והחשש משגעים אותי . במגע המיני לא היתה חדירה רק חיכוך ואני עדיין בתולה מה הפתרון שתוכל לתת לי?? והאם וירוס פפילומה ויבלות זה אותו הדבר?

שלום טלי, ליבלות שאת מתארת קיימים טיפולים שונים, שאחד מהם כבר קיבלת, ואין סיבה שלא תקווי להחלמה מלאה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות