מה רוצה מאיתנו ה- CMV הזה?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/04/2009 | 20:34 | מאת: המודאג

ד"ר שלום, אישתי בהריון בשבוע 16, בשנת 2005 חלתה לראשונה ב- CMV, לפני הכניסה להריון ביצענו בדיקת CMV ועלו התוצאות הבאות שהראו שיש הדבקה משנית 4/11/2009 CMV IgG -2.20 positive CMV IgM - positive CMV AVIDITY - 0.84 high avidi לאחר שגילנו כי היא התעברה ערכנו בדיקה נוספת שהראתה שהכל תקין, מצ"ב הבדיקה 18/2/2009 CMV IgG - 5.10 positive CMV IgM - negative CMV AVIDITY -0.83 high avidi אתמול ערכנו שוב פעם בדיקה ליתר ביטחון ועלה בבדיקה שכנראה שוב היא נדבקה הדבקה משנית, מצ"ב התוצאות (עם הערה קצת לא ברורה שמתייחסת לבדיקה הראשונה בנובמבר) 21/4/2009 CMV IgM(Add.-VIDAS)- CMV IgM POS CMV IgG -Positive>2.5 CMV IgM -positive **כולל ההערה המצורפת מטה 04.11.2008-ידוע מ See 2nd result by VIDAS תשובה נוכחית בשיטת ליאזון בקיצור הנגיף הזה משגע אותנו, מה סיכויי העובר להידבק ומה עלינו לעשות? כמו כן האם ניתן לבדוק בביצוע בדיקת מי שפיר ואם כן באיזה שבוע? לתשובתך אודה

שלום המודאג, אני מניח שהבדיקה הראשונה שצרפת בוצעה ב- 4.11.08 (ולא ב- 4.11.09 כמו שכתבת). לעצם שאלתך, בדיקת מי שפיר ל- CMV בשבוע ה- 21 להריון נראית לי מאד הגיונית במקרה המתואר על ידך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות