CMV והריון עתידי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/04/2009 | 23:29 | מאת: רעות

שלום רב, בנובמבר 2008 חליתי לראשונה ב-CMV, ובמשך כחודש סבלתי מחום, חולשה וכאבים. מאז התפרצות המחלה עברה כחצי שנה וכעת אני מרגישה בריאה לגמרי. אני מתכננת הריון וניגשתי לעשות את בדיקת ה-CMV להל"ן התוצאות: IGG-חיובי, גדול מ- 250. IGM- חיובי. Avidity- 40.1 רופא המשפחה שלי עידכן אותי, שאין חשש להיכנס להריון, מאחר שעברה כחצי שנה מרגע ההתפרצות וכעת הנגיף אינו נמצא בדמי ואינו מסכן את העובר העתידי. הוא הסביר את העובדה כי IGM שלי חיובי בכך שהמערכת החיסונית שלי עובדת מאוד באיטיות. למרות נחרצות תשובתו, אני מודאגת מאחר שידוע לי כי תוצאה טובה ל- IGM היא שלילי. מה היית מייעץ לי לעשות בנוגע לכניסה להריון? מתי אוכל להיות בטוחה ב- 100% שהעובר אינו יהיה בסיכון להידבקות בנגיף?

21/04/2009 | 05:46 | מאת: עינת

רעות שלום אני מנדבת לך המלצה איך לסלק את הוירוס הזה ולצערי המון אנשים לא יודעים אבל יש ריפוי לוירוס הזה שיפורט בהמשך. ********************************************** אני כותבת לך מתוך הזדהות ולא מתוך יעוץ מאחר ואני במצב דומה. א.תמתיני לתגובת הרופא דר הלפרין שעוה פה עבודת קודש הקודשים שמגיע לו עליה חיבוק ענק. ב.אם יש לך חשש ממשי בגלל הבדיקות אז פשוט תקחי טיפול מונע אני כתבתי עליו למטה בדף ( העתקתי לך את התשובה ) הטיפול הזה הוא אלוהים בהתגלמותו. איך אני יודעת ? אם היו לי נפיחויות בלימפה ( גולות גדולות שהוירוס cmv התנחל בהם) סבלתימהם משך חודשים רבים והם נמחקו אחרי ששתיתי את ההרכב הצמחי ( אחרי 48 שעות לא היו נפיחויות ) . הרופאה שלי שמעה את זה ואמרה לי במפורש אם הנפיחויות האלה נעלמו אז את הבראת. אני מאחלת לך רפואה שלימה ורק שקט נפשי לקראת ההריון שלך אמן ואמן. התשובה הקודמת שלי ***************** מחבר: עינת תאריך: 19/4/2009 שעה: 17:29 ליעל אני שותה או יותר נכון שתית לפני 10 הרכב צמחי נגד הוירוס . הוירוס חוסל . בלוטות הלימפה היו נפוחות ואחרי יום אחד ם ירדו למימדים הרגילים אני מתכננת הריון וממתינה לבדוק את הערכים של הוירוס אחרי 21 ימים כמו שהמטפל הורה לי. בגדול , אני בריאה לגמרי אבל לגבי הריון אני ממתינה עם היישום עד שהוירוס יעלם . למטפל שגילה את התרופה יש אתר ושם תראי את כל המידע. WWW.RAMIMOR.CO.IL

שלום רעות, רופאים רבים ממליצים לנשים להימנע מלהכנס להריון כל עוד ה- IgM ל- CMV הוא חיובי. מידע נוסף בנושא תוכלי לקבל במרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי בטלפון 6243669 - 02. הרבה בריאות אפי

21/04/2009 | 13:18 | מאת: רעות

ד"ר ואפרים הלפרין תודה. עינת, אכן לא שמעתי על הטיפול לוירוס, ואכנס לאתר שהמלצת. תודב רבה!

מנהל פורום מחלות זיהומיות