בדיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/04/2009 | 21:49 | מאת: ו

שלום עשיתי בדיקת איידס מהירה היום בועד למלחמה באיידס והתוצאה שלילית. עם זאת הם אמרו לי שהם עושים גם בדיקת אלייזה והתוצאות יגיעו עוד כמה ימים. אם התוצאה יצאה שלילית, למה עושים עוד בדיקה? האם הבדיקה הזו היא לא 100%?

שלום ו, ברפואה (כמעט) אין בדיקות שהן ב- 100% מדויקות, ובמקרה שתארת- בדיקה נוספת (שהיא המקובלת לזיהוי נוגדנים לנגיף האיידס) תאפשר להקטין את חוסר הוודאות של הבדיקה הראשונה (שנחשבת אמנם ליותר מהירה אך לפחות מקובלת לצורך כך). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות