cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/04/2009 | 19:36 | מאת: קרן

ערב טוב, בבדיקות הדם שעשיתי נמצא כי נדבקתי הדבקה ראשונה בשבוע 8 הבדיקה הראתה על 69 ובשבוע 13 על 75. מה המשמעות של העלייה? ותוך כמה זמן יש תשובה למי שפיר בבדיקה זו? הבנתי כי מומלץ לבצע את הדיקור מי שפיר בשבוע 21. ומה קורה עם העובר נדבק? האם מדובר כבר בלידה או בגרידה? תודה מראש קרן

שלום קרן, 1. הבדיקות שצרפת אינן ברורות לי כלל: מה זה 69? המלצתי לך- לשלוח את כ ל הנתונים שבידייך, כגון ערכי IgG ו- IgM בשבוע 8 ובשבוע 13 (ואם יש לך בדיקות מלפני ההריון- גם אותן). 2. לשאלתך השניה- אם קיים חשד סביר להדבקה של אשה הרה ב- CMV ניתן לבצע בדיקת מי שפיר לנגיף זה בשבוע ה- 21 להריון. ההחלטה מה לעשות עם תוצאת הבדיקה (למשל- לבצע הפסקת הריון?) היא של האשה ובן זוגה ולא של הרופא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות