בדיקות דם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/04/2009 | 17:45 | מאת: אוהד

שלום, לפני כחודש עשיתי בדיקות דם לאחר שהייתה לי כבר שבועיים בליטה גדולה בבית השחי הימני. בתוצעות הבדיקה רשום "מתאים למחלת שריטת החתול למרות IgM שלילי" , בינתיים הבליטה כבר ירדה ונעלמה לחלוטין. מה אני צריך לעשות? האם המחלה יכולה לעבור לבד או שאני חייב לעבור טיפול תרופתי ואם לא אז הבליטה יכולה לחזור? מה בכלל המשמעות וההשלכות של המחלה הזאת מעבר לבליטות בבית השחי? האם יש תופעות לוואי לטיפול?

שלום אוהד, רוב המקרים של 'מחלת שרטת החתול' שמתבטאים בנפיחות של בלוטת לימפה בבית השחי אינם דורשים טיפול תרופתי וחולפים באופן עצמוני ללא סיבוכים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות