CMV לפני שנה וכניסה להריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/04/2009 | 08:22 | מאת: אני

שלום, לפני שנה חליתי בCMV. להלן תוצאות של הבדיקה האחרונה משבוע שעבר: CMV-IGG 9.40 IU/ML ( 0.00- 0.39) (.........)*Positive (CMV IGG <0.4 IU/ML = NEGATIVE ) (CMV IGG 0.4-0.6 IU/ML = BORDERLINE) (CMV IGG >0.6 IU/ML = POSITIVE ) CMV-IGM NEGATIVE CMV-AVIDITY 29.40 % Borderline (CMV AVIDITY: <20% = LOW AVIDITY) (CMV AVIDITY: >30% = HIGH AVIDITY) (CMV AVIDITY: 20% - 30% = BORDERLINE) שאלתי- האם ניתן להכנס להריון ללא חשש להדבקת העובר? תודה!!

שלום אני, אין בהיסטוריה הרפואית שתארת ו/או בתוצאות המעבדה שצרפת כל הוריית-נגד מקובלת לכניסה להריון (אך מצד שני גם לא תוכלי לקבל, ממני ומאף אחד אחר, הבטחה ש"אין חשש להדבקת העובר העתידי שלך ב- CMV"). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות