CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/04/2009 | 07:59 | מאת: נעמה

אני היום בת 32. לא מחוסנת ל CMV. אני בהריון בשבוע 25. מה הסיכויים שדווקא בשלושה וחצי החודשים האחרונים שנותרו לי להריון אני אדבק ב CMV ? האם עצם זה שעד היום לא נדבקתי ב CMV מוריד את הסיכון . יכול להיות שפשוט הגוף שלי לא מסוגל להידבק ב CMV ולכן לא נדבקתי עד היום. האם יש דבר כזה ? שאולי המערכת החיסונית חזקה.

שלום נעמה, כל אדם עשוי להידבק ב- CMV, והעובדה שלא נדבקת עד כה תלויה בנסיבות שונות ומשונות שלרובנו אין עליהן שליטה. הבה נקווה שלא תדבקי בנגיף זה דווקא במהלך שארית הריונך הנוכחי (ואולי במהלך השנים הקרובות אף ימצאו חיסון בטוח ויעיל כנגד הנגיף). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות