כלבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/04/2009 | 00:40 | מאת: אבי

אני עצמי מחוסן לכלבת אבל אני דואג למשפחתי לאחר שננשכתי ע"י חתול ואולי דם שלי או רוק של החתול שבפצע יבוא במגע עם אשתי והילדים שלי. אציין ששאלתי את אשתי והילדים ובזמן שננשכתי לא היה להם שום חתך או פצע בפה או בידיים. כמו כן אוסיף ששאלתי במשרד הבריאות ואמרו לי שם שאין לי מה לדאוג,אבל אני משום מה עדיין דואג. לכן אבקש את דעתך ד"ר הלפרין אוסיף עוד משהו אולי חשוב וזה שבמשרד הבריאות אומרים שאין כלבת בבאר שבע. האם יש סכנה לכלבת לאשתי ולילדיי?

שלום אבי, הדבקה בכלבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות