cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/04/2009 | 13:41 | מאת: יעל

האם מותר לקיים יחסים כאשר יש לי CMV???

19/04/2009 | 14:54 | מאת: עינת

אני לא רופאה אך מאחר ואני מתמודדת עם הבעייה לפני כניסה להריון אני יכולה לומר לך כי בקיום יחסים הנגיף ידביק את בן הזוג . אגב את יכולה לנסות את הטיפול שהמליצו פה אני התחלתי אותו ביום שלישי לפני פחות משבוע והנפיחות הגדולה שהיתה לי בלימפה ירדה לגמרי. תחפשי בגוגל את הטיפול אם לא תמצאי אני אנדב לך ברצון. כל טוב

19/04/2009 | 15:10 | מאת: יעל

הבנתי שיש מצב שיעבור לעובר, למה לבעל?? במצב זה א ידוע לי שיש לי בלוטת למפה, היכן היא נמצאת??? ומהו הטיפול שהינך עושה?? תתני לי קצת פרטים עליו, תודה

שלום יעל, מותר (כיוון שאין חוק שאוסר על קיום יחסים בזמן מחלה חריפה עם CMV), אך יש לקחת בחשבון את האפשרות שבמהלך יחסים כאלו ידבק בן הזוג שלך בנגיף. הרבה בריאות אפי

19/04/2009 | 18:27 | מאת: עינת

ליעל אני שותה או יותר נכון שתית לפני 10 הרכב צמחי נגד הוירוס . הוירוס חוסל . בלוטות הלימפה היו נפוחות ואחרי יום אחד ם ירדו למימדים הרגילים אני מתכננת הריון וממתינה לבדוק את הערכים של הוירוס אחרי 21 ימים כמו שהמטפל הורה לי. בגדול , אני בריאה לגמרי אבל לגבי הריון אני ממתיה עם היישום עד שהוירוס יעלם . למטפל שגילה את התרופה יש אתר ושם תראי את כל המידע. WWW.RAMIMOR.CO.IL

מנהל פורום מחלות זיהומיות