כלבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/04/2009 | 21:50 | מאת: אבי

הייתי במשרד הבריאות איפה שבאים נשוכים ע"י בעלי חיים ונפלה לי שם המצית בריצפה והרמתי אותה, ואולי מישהו שבא לשם בא עם דם שליכלך את הריצפה או שהיה עליו עדיין רוק של החיה שנשכה אותו. למען ההגינות אציין שסיפרתי זאת לרופא שם והוא נתן לי דוגמא בזה שנגע בעצמו בריצפה ביד שלו ואמר שוירוס הכלבת חי שניה (כנראה הכוונה שלו מחוץ לגוף או באוויר או משהו כזה) גם ישבתי באחד משני הכיסאות שנשוכים יושבים בהם ובכיסא השני היה כתם של דם,רוק או אולי סתם מיץ, ואני לא בטוח שהיד שלי נגעה שם אבל מצד שני אולי כן. גם על זה שאלתי את הרופא שאמר שאין סכנה ושגם לילדיי ולאשתי אין סכנה,ובבית שטפתי ידיים עם סבון ליתר ביטחון. אבל יש לי חתכים בידיים מיובש ולא זוכר אם שאלתי את הרופא על זה בהקשר של הדברים למעלה.אשתי זוכרת שאמרתי לו על החתכים בידיים מיובש ושהוא ענה שאין סכנה. לכן אני צריך את דעתך ד"ר הלפרין.גם על זה וגם על כל מה שכתבתי. אני מחוסן לכלבת מלפני שנה אבל ילדיי ואשתי לא ואולי האירועים שסיפרתי לך עליהם למעלה מהווים איזושהי סכנה לכלבת לי או לבני משפחתי?

17/04/2009 | 04:23 | מאת: אבי

יכול להיות שלא שטפתי מייד ידיים כשנכנסתי הביתה אחרי האירועים בהודעה הראשונה, אבל אני גם בטוח שלא נגעתי בכלי אוכל או באוכל. ואחרי כ-6-7 שעות משהייתי במשרד הבריאות הורדתי את הנעליים ותחתית הנעל נגעה בידית הדלת והילדים שלי נגעו בידית הדלת ואח"כ בפה ובאיברי מינם הזכרי והנקבי כשעשו פיפי.

שלום אבי, הדבקה בכלבת במהלך האירועים המתוארים בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

17/04/2009 | 10:32 | מאת: אבי

מנהל פורום מחלות זיהומיות