תיקון רביעי לשאלה משלשום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/04/2009 | 13:57 | מאת: שלומי

הייתי במשרד הבריאות בגלל נשיכת חתול ואמרו לי שאני מחוסן ולא צריך עוד חיסון. אבל היה שם ילד עם אימו שננשך ואמרו לו שהוא צריך חיסון והוא נתקל בי וכנראה דם ורוק מהכלב מהנשיכה נדבק לי ליד ונגעתי בפה ובאיבר מין כשעשיתי פיפי,ואולי הבאתי את הדם וגם את הרוק של הכלב (הילד ננשך באותו יום) הביתה ואני מפחד שמא כך אני מהווה סכנה להידבקות לעצמי, לאשתי ולילדיי בכלבת. אוסיף שבזמן שהילד נתקל בי היתה לי שריטה ביד או חתך מהפיצוצים של היובש בידיים,וגם חתך קטן בן יומיים מסכין,ואולי דם מהנשיכה או רוק של הכלב בא במגע עם דם שלי (כזכור הילד ננשך באותו יום) מה דעתך ד"ר הלפרין,האם כך יש סכנה לכלבת לי,לאשתי ולילדיי?

שלום שלומי, הדבקה בכלבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות