מגבת עם שרידי זרע

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/04/2009 | 19:47 | מאת: שושי

היו לי שרידי זרע בידיים ונגעתי במגבת של הילדים שניגבו בה אח"כ וגם נגעו באיבר מינם הזכרי והנקבי אחרי שנגעו במגבת. אם לבעלי יש מחלה זיהומית מדבקת,האם ילדיי ידבקו באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

14/04/2009 | 19:53 | מאת: שושי

היו לי שרידי זרע בידיים ונגעתי במגבת של הילדים שניגבו בה אח"כ כולל את הפה כמובן, וגם נגעו באיבר מינם הזכרי והנקבי אחרי שנגעו במגבת. אם לבעלי יש מחלה זיהומית מדבקת,האם ילדיי ידבקו באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום שושי, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות