CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/04/2009 | 22:28 | מאת: מוני

שלום אני בשבוע ה- 25 להיריון. בשבוע השמיני עברתי בדיקת דם ואובחנתי בקשר לוירוס cmv כדלקמן: CMV IGG גדול מ- 250 חיובי IGM חיובי חלש יש לפנות בהקדם לרופא המטפל. CMV IGM ADDITIONAL ASSAY גבולי CMV IGG AVIDITY 45% EQUIVOCAL - מומלץ מעקב ערכי ייחוס: IGG WITH LOW AVIDITY קטן מ- 35% IGG WITH HIGH AVIDITY גדול מ- 45% בשבוע ה- 25 עברתי בדיקת דם חוזרת בקשר ל- CMV: CMV IGG גדול מ- 250 CMV IGM גבולי CMV IGM ADDITIONAL ASSAY שלילי CMV IGG AVIDITY 45% אודה על קבלת התייחסותך לבדיקות? מה המשמעות? האם קיים סיכון או סיכוי שהעובר נדבק בנגיף? האם אפשר לעשות מי שפיר בשבוע ה- 25? האם הבדיקה השנייה תקינה? יש לציין כי בדיקת סקירת מערכות מורחבת שבוצעה בשבוע ה- - 23.5 העלתה מיעוט קל במי שפיר ( 10 במקום 12 ) אך העובר נראה תקין. נודה על קבלת תשובתכם. אנו מאוד מודאגים? נעשתה השוואה בין שתי הדגימות באותם תנאים . התוצאה עבור הדגימה הקודמת 41%. אני בהיריון בסוף החודש השישי. ערכי ייחוס: IGG WITH LOW AVIDITY קטן מ- 35% IGG WITH HIGH AVIDITY גדול מ- 45%. האם המדובר בזיהום ישן או חדש? הומלצנו לעשות בדיקת מי שפיר. אם חס וחלילה יצא בבדיקת מי שפיר כי העובר נדבק מה אפשר לעשות כדי להיות בטוחים ב- 100% כי העובר לא חלה?

שלום מוני, 1. הבדיקות שצרפת מעלות חשד של הדבקה ב- CMV (לפני השבוע השמיני להריונך)אבל הן לא חד משמעיות כך שאין ביכולתי להעריך את סיכויי ההדבקה של העובר בנגיף. 2. בשבוע 25 להריון לא מקובל לבצע בדיקת מי שפיר ל- CMV. בדיקה זו מבוצעת בד"כ בסביבות השבוע ה- 21 להריון. 3. מידע נוסף על מצבך (והמלצות בנוגע לדרכי פעולה אפשריות) תוכלי לקבל במרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי בטלפון 6243669 - 02. הרבה בריאות אפי

16/04/2009 | 07:37 | מאת: שרון

יש ריפוי למחלת הנשיקה cmv ebv אמסור לך את הפרטים בהמשך מי שחשב שהמחלה הזו פשוטה - טועה . המידע לגביי הטיפול ------------------- אני בת 32 וחליתי במחלת הנשיקה בינואר 2007 . התשישות לא חלפה עד חודש פברואר 2009 היינו , שנתיים הבדיוק. חיפשתי בגוגל מידע וקראתי על הטיפול האלטרנטיבי וככה הגעתי למטפל אלטרנטיבי שעוסק במחלות עור וגם במחלת הנשיקה. לא היה לי מה להפסיד בכלל ...אבל בכלל לא היה לי מה להפסיד אחרי שנתיים של סבל מתשישות כרונית כמו סמרטוטה (סליחה על הביטוי) הלכתי על הטיפול האלטרנטיבי ואחרי 4 ימים לא נשאר זכר למחלת הנשיקה נולדתי מחדש בפרוש כך. אני מניחה כי בלעדי הטיפול הייתי נשארת עם המחלה עוד שנים רבות מי יודע כמה ? תורמת את המידע מכל הלב ומקווה שתחלימי במהרה אמן . חג שמח שרונה. האתר של המטפל ( הוא מקבל בצפון וגם בתל אביב ) WWW.RAMIMOR.CO.I

מנהל פורום מחלות זיהומיות