פרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/04/2009 | 22:51 | מאת: לימור

שלום, אמי בת ה-82 מקבלת אנטיביוטיקה levofloxacin 500 mg לטיפול בדלקת ריאות. היא סובלת מבחילות קשות וקשה לה לאכול. האם יתכן שמתן פרוביוטיקה ישפר את מצבה? ובאותו נושא, האם קיימת התווית נגד לפרוביוטיקה בחולים שנוטים ללקות בדלקות לבלב או מחלות אחרות כגון סוכרת? האם ייתכנו תופעות לוואי לפרוביוטיקה? תודה וחג שמח.

שלום לימור, 1. אינני מכיר השפעה כלשהי של פרוביוטיקה על בחילות. 2. אינני מכיר התווית נגד לפרוביוטיקה בחולים שנוטים ללקות בדלקות לבלב או מחלות אחרות כגון סוכרת. ייתכן אפוא שכדאי לך לפנות למישהו שמבין יותר ממני בנושא זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות