אדנו וירוס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/04/2009 | 19:06 | מאת: שואלת

היי דר',זאת החוששת מהרפס השפתיים :-) יש לי אדנו וירוס,שמתבטא בצינון קשה ודלקת עיניים. אני קצת בלחץ מזה,אתה יכול להרגיע אותי? היה לי כבר בעבר אדנו,שהתבטא גם הוא בעיניים למה זה קורה? מאיפה חטפתי את זה? האם כל הצטננות זה אדנו? מתי אני אפסיק להיות מדבקת? תודה וחג שמח

שלום שואלת, הזיהום באדנווירוס המתואר בשאלך הוא מאד מדבק, כך שיכולת להידבק מכל אדם שסבל מזיהום כזה שהיה בימים האחרונים בקרבתך (או מחפץ שאדם כזה השתמש בו- כגון מגבת). מדובר במחלה שעוברת מעצמה (ללא טיפול). סביר שאת תפסיקי להיות מדבקת בתוך מספר ימים (כשהזיהום יעבור). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות