שאלה קצת ארוכה...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/04/2009 | 21:20 | מאת: חסוי

שלום הייתי עם מישהי בערך לפני שבועיים לא עשינו המון אבל עדיין אני פוחד מה שהיה: -התנשקנו בפה צרפתית המון, האם יש אפשרות להדבק באיידס? אם לדוגמא יש לה אולי דלקת חנייכים? או אם לי יש דלקת חניכיים? או שגם לה ולי יש? -היא הכניסה את הלשון שלה לאוזן שלי(כמו נשיקה כזאת) -מצצתי לה את הפיטמות חוץ מזה לא עשינו כלום. האם יש אפשרות לדבק באיידס? אין לי מושג את מי לשאול... בבקשה אם אפשר תוכלו לענות לי.

שלום חסוי, הסיכוי להידבק בנגיף האיידס במהלך נשיקה צרפתית (או שאר הפעילויות המיניות המוזכרות בשאלתך) הוא נמוך ביותר עד אפסי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות