הפיטיטיס B

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/04/2009 | 16:42 | מאת: שלומי

בסופרמרקט שאשתי קנתה בו עזרה לה לארוז איזה עובדת שיש לה הפיטיטיס B. העובדת עם ההפיטיטיס B שמה מוצרי אוכל ונייר טואלט וכדומה בארגזים כהכנה למשלוח לבית שלנו. אציין רק שהנייר טואלט היה קרוע באריזה שלו במקום אחד וכנראה היא נגעה גם שם,ואנחנו משתמשים בו לניגוב הפה,איברי המין שלנו וכמובן את הטוסיק. האם כך יש סיכון להידבק בהפיטיטיס B?

שלום שלומי, הדבקה בהפטיטיס B במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות