דם משן שנפלה לפה שלי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/04/2009 | 20:31 | מאת: אלי

לגיסי יש שיניים רקובות שנופלות לו לבד.ובכן,היום הייתי איתו באוטו שלו ותוך כדי נסיעה הוציא שן ביד. אח"כ דיבר איתי וניתז לי רוק ואולי גם דם מהשן שנפלה ישר לפה שלי. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

05/04/2009 | 00:50 | מאת: אלי

לגיסי יש שיניים רקובות שנופלות לו לבד.ובכן,היום הייתי איתו באוטו שלו ותוך כדי נסיעה הוציא שן ביד. אח"כ דיבר איתי וניתז לי רוק ואולי גם דם ישר לפה שלי מהשן שנפלה לו. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום אלי, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות