וירוס הרוטה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/03/2009 | 18:27 | מאת: הילה

שלום רב. יש לי תינוקת בת 4 חודשים וחצי. היא קיבלה חיסון לוירוס רוטה - מנה ראשונה - בגיל חודשיים. היום באתי לחסן אותה בפעם השנייה, אבל האחות ורופאת הילידים לא הסכימו מכיוון שעברו בדיוק 10 שבועות + יום מאז שקיבלה את המנה הראשונה. כמובן שאף אחד לא הסביר לי קודם את חשיבות הזמן ואם הייתי יודעת הייתי מחסנת אותה קודם. שאלתי היא: האם לא מוגזם להתעקש על יום אחד? האם אני יכולה להתעקש שתקבל את החיסון או לתת לה בעצמי (זה דרך הפה)? מה הסיכון של וירוס הרוטה והאם יש יעילות לכך שבתי קיבלה מנה אחת? אודה לתשובה מהירה. הילה

שלום הילה, בנושא חיסוני ילדים קיים פוקרום טוב יותר משלי, ואני מציע לך להפנות לשם את שאלתך. הכתובת: http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=155 הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות