תודה על המענה, יש לי מספר שאלות נוספות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/03/2009 | 18:39 | מאת: יניב

שלום אפי. ראשית תודה רבה על המענה הזריז. ברצוני לשאול מספר דברים נוספים, ברשותך: 1. אם ברצוני לפגוש את 2 אחיותי שבהריון- עד מתי עלי לחכות? עד אשר שאני מרגיש שאני בריא לחלוטין ומסוגל לעשות את כל שהייתי יכול קודם? 2. אם אני "תופס מרחק" רב מספיק של מספר מטרים אני עדיין יכול להדביק את אחיותיי? 3. האם זה כך גם לגבי חברים? אם רק ברצוני לשבת ליד שולחן לקחת מעט מרחק ולדבר עם חבר זה אפשרי? תודה רבה על עזרתך. יניב.

שלום יניב, מה שאני ממליץ לך לעשות תחילה זה לברר (בעזרת בדיקת דם פשוטה) איזה נגיף גרם למחלה שלך. לאדם במצבך מומלץ לחזור בהדרגה לשגרת חייו, ואם יש לו CMV - להתרחק מנשים הרות (ומחולים עם כשל חיסוני) במידת האפשר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות