החלמה מCMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/03/2009 | 09:10 | מאת: נורית

שלום, לפני שבועיים חליתי במחלת הנשיקה CMV IGM חיובי ו CMV IGG שלילי. כעת הבדיקות שלי מראות IGM חיובי עדיין, IGG 39.4 אשמח לדעת מה זה אומר על קצב ההחלמה שכן בעת שחליתי כבר הייתי בשלב נסיונות לכניסה להריון. האם ניתן לצפות לפי התוצאות מתי נוכל לחזור ולנסות? תודה רבה. נורית

שלום נורית, יש להבדיל בין החלמה קלינית לבין קצב ההעלמות של ה- IgM: 1. אם את מרגישה טוב (ואין לך סימני מחלה) סימן שהחלמת. 2. ה- IgM עשוי להישאר חיובי במשך שבועות רבים ואפילו חודשים. 3. רופאים רבים ממליצים להימנע מלהכנס להריון במשך לפחות חצי שנה ממועד ההדבקה, ורק לאחר שה- IgM הופך לשלילי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות