מרסה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/03/2009 | 00:15 | מאת: שלום גברת

שלום רב, האחיין שלי מגיע מחו"ל והוא נושא את המחלה מרסה , אני בהריון התחלתי האם אני והעובר יכולים להידבק והאם ילדים אחרים בסביבתו יכולים להדבק אף הם .לפי מיטב ידיעתי אין לו התפרצות נכון לעכשיו ההתפרצות האחרונה היתה לפני 4-5 חודשים ומאז לא היה אשמח לתשובה מהירה . תודה

שלום גברת, אני מכיר חיידק שנקרא MRSA אך אינני מכיר מחלה שנקראת "מחלת מרסה". הרבה בריאות אפי

27/03/2009 | 10:26 | מאת: שלום גברת

שלום שוב , בהמשך לתשובתך אני אשאל את הדברים יותר ברורים אני בתחילתו של הריון ראשון והאחיין שלי מגיע מחו"ל והוא נושא את החיידק מרסה , האם אני והעובר יכולים להידבק ממנו גם כשהחיידק אינו בהתפרצות כמו כן האם ילדים נוספים בסביבה גם יכולים להידבק אף הם , אשמח לתשובה שבת שלום שלום גברת .

מנהל פורום מחלות זיהומיות