בעיה בעור .

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/03/2009 | 00:17 | מאת: יניב

שלום . בזמן האחרון שמתי לב שהתחילו לגדול לי כמה שיערות מאותה נקודה בידיוק ! בכל מיני מקומות בגוף ,בנוסף התחילו לגדול מתחת לשיערות גופי כל מיני עיגולים לבנים ,בערך בגודל של אישון העיין (כאילו שמקורם משורש השערה או מבלוטת החלב של השערה) זה ניכר בעיקר באיזור איבר המין איפה שהעור דק, לפעמים כאשר אני לוחץ על עיגולים לבנים אילו יוצא מין חומר לבן (זה לא קורה לעיתים קרובות). שאלתי היא אם יש לי מחלה מסויימת? האם ללכת לרופא (פתרון אחרון!!!)? זיהום שיחלוף העוד זמן מסויים?

שלום יניב, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לרופא/ת עור. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות