רמת נוגדנים 1000 להפיטיטיס B ללא חיסון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/03/2009 | 22:03 | מאת: שלמה

בבדיקת דם האחרונה שעשיתי בין היתר גם להפיטיטיס B,יצא שאני מחוסן ברמת נוגדנים 1000.העניין הוא שלא עשו לי כל חיסון להפיטיטיס B. יש לציין שבבדיקות דם קודמות זה לא היה. איך אפשר להסביר זאת? אולי נחשפתי למחלה והגוף שלי פיתח נוגדנים לבד,ואולי אני עוד אפתח את המחלה בגלל שנחשפתי לה ובינתיים זה מתבטא בנוגדנים לפני בוא המחלה? האם בגלל כל העניין אני מהווה סכנה לאשתי דרך חיי מין, ואולי גם לילדיי דרך הרוק או דם שיוצא לי לפעמים? חשבתי גם שאולי ילדיי ואשתי נחשפו גם הם לאותו מקור שאליו נחשפתי אני ושאני לא יודע מהו, ובמקרה זה אשמח לקבל עיצה ממך מה לעשות. אשמח לתשובה מפורטת בתודה מראש

25/03/2009 | 22:26 | מאת: שלמה

1.anti HBs >1000 mIU/ML POSITIVE 2.anti HBcore POSITIVE 3.HBsAg NEGATIVE 4.anti HCV NEGATIVE אשמח גם כאן אם תסביר לי מ-1 עד 4.

25/03/2009 | 23:21 | מאת: שלמה

HEPATITIS Bs Ag negative HEPATITIS C Ab negative HEPATITIS Bs Ab >1000=positive HBsAg negative anti -HCV negative

שלום שלמה, כדי להתקדם בהבנת מצבך (וכדי שאוכל לענות על שאלתך) אני מציע לך לבצע בדיקת דם הקרויה HBsAg. הרבה בריאות אפי

26/03/2009 | 13:11 | מאת: שלמה

אודה לך מאוד ד"ר הלפרין אם עכשיו תענה לשאלתי כמה שיותר בפירוט.

מנהל פורום מחלות זיהומיות