פארבו וירוס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/03/2002 | 03:26 | מאת: מירב

רציתי לדעת מהם סימני הוירוס ? אני מזה כמה חודשים חולה בפארבו וירוס ,חום לסירוגין פריחה כאבי פרקים, עיפות וחולשה ,בבדיקות הדם מתקבל חיובי חלש במשך כל התקופה רציתי לדעת מה עלי לעשות?

שלום מירב, PARVOVIRUS B19 הוא נגיף שהתגלה לאחרונה והגורם תסמונות שונות- שאחת מהן יכולה להתאים גם לתלונות שאת מציגה (אם כי על פי השעה בה כתבת את שאלתך אני מניח שהסבר נוסף לעייפות שלך נובע מחוסר שינה!). לצערי, אין עדיין תרופה לנגיף זה והטיפול לתלונותייך צריך להיות סימפטומטי (למשל- אנלגטיקה לכאבים). הבשורות הטובות הן שבדרך כלל המחלה עוברת מעצמה ולא גורמת נזק תמידי לגוף (אם כי באנשים מסוימים- למשל כאלו עם חסר אימונולוגי או הסובלים מסוגים מסוימים של אנמיה- היא עלולה להיות מסוכנת, ובהריון היא יכולה לגרום לנזק לעובר). אם את שולטת היטב באנגלית- תוכלי לקבל הרבה פרטים על הזיהום באתר http://www.phls.co.uk/facts/parvovirus.htm. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות