הרפס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/03/2009 | 09:01 | מאת: טל

התחיל לי ההרפס בערך לפני ארבעה ימים, ואני מטפלת בו עם המשחה. השאלה שלי היא, אם אני רוצה לעבור למדבקות שמטפלות בהרפס למרות שהשתמשתי במשחה עד עכשיו, האם זה בסדר? והאם יש למדבקות את אותה איכות כמו של המחשחה?

שלום טל, אני זקוק למידע על החומר הרפואי הנמצא במדבקה, כמו גם למיקומו של ההרפס בגופך, כדי להשיב על שאלתך. הרבה בריאות אפי

23/03/2009 | 14:14 | מאת: טל

בהמשך לשאלתי: המוצר נקרא "קומפיד"- מדבקות למניעת והסתרת פצעי הרפס, הבנתי שנעשה שימוש במרכיב שנקרא הידרוקולואיד. ההקפס ממוקם בפה בחיבור בין שתי השפתיים אני טיפלתי במשחה כבר ארבעה ימים אני לא רואה שינוי משמעותי, והמצב גם מאוד מביך כאשר רואים משחה לבנה בחיבור בין השפתיים. לכן נראה לי יותר אסטתי לקנות את המדבקות שיסתירו במידה מסויימת את הפצע וגם עדיפות ממשחה לבנה. השאלה אם זה יעיל באותה מידה, והאם זה בסדר לעבור מהמשחה למדבקות? תודה :)

מנהל פורום מחלות זיהומיות