שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/03/2009 | 16:39 | מאת: שואל

שלום ד"ר היה לי מגע עם מישהי אמש במהלכו היא נישקה וליקקה אותי על הלחיים ובצוואר, כמו כן היא נשארה בלי בגדים לגמרי ואני עם תחתונים והתחכחנו חזק אחד בשניה, אני חושש שהפרשות מנרתיקה נגעו בתחתוני ומשם עברו לאיבר המין שלי האם ניתן להידבק באחת הדרכים הנ"ל באיידס? כלומר בנשיקות ובליקוקים או במקרה השני שתארתי זה קרה אמש האם צריך טיפול מונע?

שלום שואל, הדבקה בנגיף האיידס במהלך ה'גיפופים' המתוארים בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות