סטרפטוקוק A

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/03/2009 | 21:43 | מאת: אסנת

שלום רב! אמי בת 54, סוחבת איתה כבר כמה חודשים סטרפטוקוק A. לאחרונה היתה לה בלוטה נפוחה בצד שמאל. לקחה רוקסו 10 ימים. אחרי 10 ימים במשטח חוזר עדיין סטרפטוקוק חיובי. 1. האם מדביקה גם כשאין חום? 2. האם הסטרפטוקוק החוזר פוגע בלב או בפרקים? ואם כן, מה לעשות? בתודה

שלום אסנת, יתכן שאמך היא 'נשאית' של החיידק. אם כך הדבר אזי: 1. היא מדבקת פוטנציאלית, אך הסבירות לכך היא נמוכה. 2. אין זה סביר שהסטרפטוקוקוס הזה יפגע אצלה בלב או בפרקים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות