מין אוראלי וריבוי פרטנרים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/03/2009 | 08:18 | מאת: אדווה

אני מקיימת יחסי מין עם שלושה גברים שונים. החדירה נעשית עם קונדום כמובן. אבל כשאני עושה להם מין אוראלי זה ללא קונדום. האם אני עלולה להידבק במחלות רק בגלל שזה כמה פרטנטרים שונים? (ידוע לי שאחד הגורמים לסרטן צוואר הרחם הוא ריבוי פרטנרים,האם זה גם באוראלי?) תודה

שלום אדווה, אם את מבצעת מין אוראלי (בלי קונדום) אזי לא תדבקי כמובן בנגיף הפפילומה בנרתיק או ברחם, אבל את בסיכון ללקות במחלות מין ב ל ו ע - ובעיקר הרפס (אך גם בנגיף הפפילומה, בזיבה ובאחרות). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות