פרונקל?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/03/2009 | 07:13 | מאת: רינת

היי,אני נמצאת כרגע בחול ויש לי שאלה דחופה. לפני כשנה וחצי היה לי פרונקל בישבן ופתחו אותו הוציאו את המוגלה ואמרו לי שזה עלול לחזור. לפני כשבוע התחיל לכאוב לי המקום עם הצלקת ותוך כמה ימים זה התנפח מאוד.הלכתי לרופא והוא הכניס לשם מחט בשביל לבדוק אם יש מוגלה או נוזל,אך לא היה כלום,רק דם.הוא שלח אותי הביתה עם אנטיביוטיקה ומשכך כאבים ואמר שאין מה לעשות אלא לחזור לארץ ולעשות ניתוח כי הוא חושב שזאת הצלקת שהתנפחה,או שפשוט לחכות שזה אולי יעבור. זה נפוח וחם וניראה כמו פרונקל,כואב נורא אם אני לא לוקחת משכך כאבים ואין בפנים מוגלה..מיותר לציין שאני מבינה שבלי לראות ולבדוק אותי אי אפשר לדעת אבל אני מאוד צריכה דעה או השערה של רופא. תודה מראש

שלום רינת, לפי התאור שלך, ובהנחה שאת מקבלת אנטיביוטיקה המתאימה (כגון אוגמנטין), ייתכן שאמבטיות חמות עשויות לסייע להחלמה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות