עגבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/03/2009 | 18:56 | מאת: שחר

היה אצלי אורח מספר פעמים והיו לו כתמים בידיים שמזכירים את השלב השני של עגבת. בקצרה,הוא היה שותה אצלנו וכשאשתי היתה שוטפת את הכוס שלו בטח היה ניתז על שאר הכוסות וכלי האוכל מים ורוק שלו מהכוס. ואנחנו כמובן היינו משתמשים בכוסות ובכלי האוכל. האם כך אפשר להידבק בעגבת?

14/03/2009 | 23:21 | מאת: שחר

אותו אורח עם פריחה על הידיים שמזכירה את השלב השני בעגבת,נגע בקופסת סיגריות שלי סתם כמשחק, ואני כמובן נגעתי בה אחריו כשרציתי לעשן. האם כך אפשר להידבק בעגבת?

מנהל פורום מחלות זיהומיות