מספרה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/03/2009 | 11:07 | מאת: גלית

שלום רב, בני בן ה 3 הסתפר אצל ספר צעיר (אולי נער), לאחר התספורת הבחנתי באדמומיות, שהתקרבתי ראיתי בבירור ב 2 שריטוות דקות מאוד שבקושי רואים באזור הגבה, לאחר שהסבתי את תשומת ליבו הספר נגע בידיו באזור ל"בדוק". השאלה היא לפי תיאור המקרה האם יש חשש להדבקה באחת ממחלות הזיהומיות? תודה מראש גלית

שלום גלית, תיאורטית הדבקה כזאת (למשל בהפטיטיס או C) היא אפשרית (אם מכשיר הגילוח לא חוטא כהלכה, למשל). מעשית, מהתאור שלך אני מתרשם שהסיכוי לכך הוא נמוך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות