חולה נפש בפורום?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/03/2009 | 08:11 | מאת: אחת מכאן

אני כותבת וקוראת הרבה בפורום הנהדר הזה. אבל נראה לי שיש כאן מישהו אובססיבי. כל השאלות האלה על דם בבבקוק,נזלת בפרצוף,דם על המשקוף,רוק ביד די כבר עם זה... גש לקבל טיפול פסיכולוגי ואל תפתיץ את הפורום בשאלות כאלה.

12/03/2009 | 09:52 | מאת: גם מכאן

הי לך אני מסכימה איתך ב 100%!!!! ואף הפניתי את תשומת ליבו של ד"ר אפי שאולי עדיף לא לענות לשאלות הטורדניות הנ"ל, (כי בצורה זו הן לא יפסקו לעולם.....) אבל ד"ר אפי בסבלנות אין קץ המאפיינת אותו ענה לי כי "יש מקום לכולם".... ד"ר אפי באמת אדם מדהים אבל ההודעות של אותו כפייתי/ת פשוט הורסת את הפורום ולמי שמתעניינת (כמוני) בתשובות של ד"ר אפי לשאלות בנושא מחלות זיהומיות, זה גם הורס את הטעם להיכנס וקרוא אני מאחלת לאותו ocd הרבה בריאות (באמת באמת) אבל הפורום לא יפתור לו/ה את הבעייה.... וכמובן בריאות לכולם... :-)))

12/03/2009 | 10:42 | מאת: אחת מכאן

אני שמחה לראות שאני לא לבד בהרגשה הזאת וכל הכבוד לדר' הלפרין על זה שהוא תמיד עונה מהה,לכולם,ובסבלנות אני מציקה לו רבות בנושא הרפס השפתיים,והוא תמיד אדיב ומקצועי... :-) כמו שאמרת,הרבה בריאות לכולם,נפשית וגופנית

12/03/2009 | 10:42 | מאת: אחת מכאן

אני שמחה לראות שאני לא לבד בהרגשה הזאת וכל הכבוד לדר' הלפרין על זה שהוא תמיד עונה מהה,לכולם,ובסבלנות אני מציקה לו רבות בנושא הרפס השפתיים,והוא תמיד אדיב ומקצועי... :-) כמו שאמרת,הרבה בריאות לכולם,נפשית וגופנית

12/03/2009 | 20:37 | מאת: אחד מכאן

מה איכפת לכם מי כותב פה? האם אתן מנהלות את הפורום? משעמם לכם עד כדי כך שזה מה שמעניין אותכם? מה איכפת לכם מה השיקולים של ד"ר הלפרין למי לענות ולמי לא? אני מרחם עליכם,אולי יש פה חולה נפש,אבל אתם גם חולות נפש וגם אין לכם חיים.

מנהל פורום מחלות זיהומיות