CMV IgM

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/03/2009 | 21:26 | מאת: פני

הודעות לבדיקת CMV IgM מומלץ מעקב הודעות לבדיקת CMV IgG 250 AU/ml -גדול מ POSITIVE VCA IgM (NEG), VCA IgG (POS), EBNA IgG (NEG) Late stage of Primary infectio or Past Infection לד"ר הלפרין, צירפתי את תוצאות בדיקת הוירולוגיה שקיבלתי. את הבדיקות עשיתי בשל הרגשה כללית לא טובה. חולשה כאבים בכל הגוף וחום נמוך. מה הגורם להרגשה זו על פי הבדיקות? האם אני יכולה להתנהג כרגיל או שיש מיגבלות (חדר כושר לדוגמה) תודה על תשובתך

שלום פני, תוצאות הבדיקות שצרפת אינן אבחנתיות, ואין בהן הסבר מספק לתלונות שלך. המלצתי- המשך ברור בעזרת רופא/ת המשפחה שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות