חיידקים ונגיפים מבית החולים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/03/2009 | 21:45 | מאת: יניב

אשתי באה מביקור בבית החולים ושמה את התיק והמעיל שלה על הכרית שלי,ואני מייד אחרי זה נרדמתי על הכרית. האם אדבק כך בחיידקים או נגיפים ששורצים בבתי חולים?

10/03/2009 | 22:25 | מאת: יניב

לאחר כמה שעות משאשתי באה מבית החולים היא הורידה נעליים ועף לי משהו לפה. אבל אציין שמשהותה בבית החולים ועד שעף לי משהו לפה היא עשתה הליכה ברגל של חצי שעה ובסה"כ כמה שעות משהותה בבית החולים ועד שעף לי המשהו לפה.

שלום יניב, הדבקה ב"חיידקי בית-חולים" במהלך האירוע המתואר בשאלתך (כולל התוספת) איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות