CMV ואדמת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/03/2009 | 10:19 | מאת: מימי

שלום , אני בת 40 וערכתי מספר בדיקות לצורת התחלת תהליך הזרעה לדאבוני בדיקת ה- CMV יצאה חיובית : IgG 244.2 AU/ml POSITIVE IgM POSITIVE גבולי IgM additional assay IgM additional assay IgG Avidity גדול מ- 45% Probably past infection קטן מ- 35% IgG with low Avidity גדול מ- 45% IgG with hith Avidity שאלה : מה אומרת הבדיקה והאם צריך לטפל בנגיף בלי קשר להריון ? ובנוגע להריון : האם עלי לחכות פרק זמן מסויים עד לתחילת תהליך ההזרעה , מפאת גילי אין לי כל כך הרבה זמן לחכות. בדיקת האדמת : Rubella IgG 19.8 iu\ml קיבלתי חיסון בגיל 12 ועד כמה שידוע לי לא חליתי במחלה. האם אני חייבת לקבל חיסון לפני כניסה להריון ולחכות 3 חודשים , או שאפשר בלי החיסון תודה

שלום מימי, 1. לא מקובל לתת טיפול כנגד CMV אצל אנשים "בריאים" (דהיינו כאלו שאינם סובלים מחסר חיסוני כלשהו). 2. רופאים רבים ממליצים להמתין לפחות חצי שנה בין מועד הזיהום החריף בנגיף זה לבין מועד הכניסה להריון, כמו גם להפיכתו של ה- IgM מחיובי לשלילי. 3. בנוגע לאדמת- רמת הנוגדנים שלך נמוכה ומומלץ לך להתחסן לפחות חודש לפני ההריון. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות